Onze praktijk

Onze balie is een mini-shop aan de inkom van de praktijk.
U kan er terecht voor gespecialiseerde voeding en andere benodigdheden voor uw geliefde huisdier.
Openingsuren vind je onderaan deze pagina.

De praktijk beschikt over 3 consultatieruimtes waaronder 1 enkel voor katten. We proberen de stress bij onze huisdieren en de baasjes zoveel mogelijk te beperken. Vooral daarom hebben we aparte ruimtes voor hond en kat.

We beschikken over een eigen labo met microscopie en eigen bloedanalysetoestel. Zo kan u, nadat u eventjes wacht, reeds de resultaten van het bloedonderzoek van uw dier met de dierenarts bespreken.

Onze operatieruimtes zijn op die manier ingericht dat we zo steriel mogelijk kunnen werken. We hebben een voorbereidingsruimte waar uw dier onder anesthesie wordt gebracht en voorbereid wordt voor de operatie. Zo kan uw huisdier naar de eigenlijke steriele operatieruimte verplaatst worden voor de ingreep zelf.

Nadien kan uw huisdier comfortabel wakker worden in één van onze hospitalisaties. Deze zijn ook apart ingericht voor hond en kat. We beschikken tevens over een quarantaine ruimte waar dieren die overdraagbare ziektes hebben, kunnen worden gehospitaliseerd.

Als we voor de diagnose van een aandoening een röntgenfoto of echo nodig hebben, dan gebeurt dat ook in een speciaal daarvoor ingerichte plaats.

Stressvrij naar de dierenarts

Wij doen ons best om zoveel mogelijk de stress bij u en uw huisdier te verminderen. De eerste stap is dat we al jaren werken op afspraak! Zo kunnen we voldoende tijd nemen en hoeft u nooit lang te wachten.

Onze praktijk is ingericht zodat katten en honden zoveel mogelijk gescheiden worden. Ze hebben aparte consultatieruimtes en een aparte hospitalisatie. We werken tevens volledig volgens de cat-friendly clinic principes en behaalden zo onze cat friendly gold label!